Citroën Spacetourer 4×4 Ë concept: Doživjeti avanturu u slogu

Citroën Spacetourer 4×4 Ë concept: Doživjeti avanturu u slogu

Citroën će predstaviti na automobilu salona u Ženevi 2017. potpuno novo konceptno vozilo: SpaceTourer 4X4 Ë Concept, automobilsku interpretaciju iz svoje kolekcije “Ë”.

Novi Citroën SpaceTourer ima dizajnerske poteze proizvoda Lifestyle “Ë”, jedinstvenog izbora savremenih i tehničkih proizvoda koji su prvi put bili predstavljeni na posljednjem automobilskom salonu u Parizu. Ovo konceptno vozilo potvrđuje jedinstveno stanje duha marke i donosi sve adute serijske izvedbe. Ima nadgradnju u pogon sa 4×4, spoljašnju zaštitnu opremu i grafičke elemente te jedinstvenu unutrašnjost. Zbog svega toga je savremeno i praktično vozilo koje je usmjereno u avanture i dobar osjećaj. Namijenjeno je svima koji žele doživjeti opuštena putovanja sa stilom.

Citroën SpaceTourer je savremen kombi koji beskompromisno spaja dizajn, višenamjensku upotrebu i udobnost. Citroën nekoliko dana prije otvaranja salona automobila u Ženevi otkriva SpaceTourer 4X4 Ë Concept. Nova interpretacija vozila SpaceTourer u savremenoj izvedbi po inspiraciji kolekcije “Ë” koja je bila predstavljena na Citroënovem izložbenom prostoru na salonu automobila u Parizu. Proizvodi Lifestyle su moderni i tehnički, proizvedeni u ograničenoj seriji i nazvani posebnim slovom od samog imena marke Citroën, slovom “Ë”.

SpaceTourer 4X4 Ë Concept, koji ima sve adute serijske izvedbe, prati ljubitelje stila, ugodnog osjećaja i savremenih tehnologija po svim terenima. Ima ekskluzivan i elegantan dizajn koji se po bojama i materijalima slaže sa istoimenom kolekcijom i naglašava prepoznatljivo dizajniranje i znanje marke na području udobnosti. Osim toga, ima i pogon na sva četiri točka 4×4 koji je razvijen u saradnji s kompanijom Automobiles Dangel.

Kategorije: Koncepti