DS 3 Ines De La Fressange Paris Concept : Chic na Francuski način

DS3 ines de la fressange paris concept - 01

DS 3 Ines De La Fressange Paris Concept: Chic na Francuski način

Dizajnerski centar DS i Ines de La Fressange Paris zajednički su osmislili dva jedinstvena i zavodljiva koncepta, jedan na DS 3, a drugi na DS 3 Cabrio. Oni su rezultat susreta sa slobodnim duhom mode koji je unio dašak profinjenosti u izbor grafičkih elemenata, materijala i boja. Ova dva koncepta nude jak i promišljen stil za profinjenu Parižanku, istovremeno elegantnu, odvažnu, modernu i neovisnu. Od sutra će biti pretpremijerno izloženi u DS WORLD PARIS. Limuzina DS 3 bit će predstavljena 4. oktobra na štandu modela DS na Pariškom salonu automobila.

Udruženje DS 3 i Inès de la Fressange Paris, ponajprije je prirodan susret modne ikone i automobilske ikone, koje dijele isti ukus za eleganciju, profinjenost i suvremenost.

Ta se dva unikatna automobila ponajprije ističu spajanjem boja karoserije u jednostavnu i elegantnu cjelinu. DS 3 presvučen je sjajnom plavom bojom Encre koja elegantno pristaje uz krov crne boje Onyx. Za razliku od njega, DS 3 Cabrio krasi sjajna crna boja Perla Nera koja ističe platneni krov u mat plavoj boji Infini. Ta nova boja platnenog krova povećava mogućnost personalizacije DS 3 Cabrio. Obje su nove verzije opremljene novim 17-inčnim felgama s dijamantnim efektom koji naglašavaju dinamičnost dizajna.

DS3 ines de la fressange paris concept - 02

Ove dvije izvedbe zamišljene su kako bi istaknule novi svjetlosni potpis DS 3, ekskluzivno su ukrašene poklopcima retrovizora „Rouge Ines”. DS 3 ima mnogo personaliziranih elemenata, primjerice trobojnu naljepnicu u stilu „Aéropostale“ koja krasi stražnju stranu vozila, emajlirani logotip Ines de la Fressange Paris na centralnom stupu kao i u sredini točka DS te okvire s oznakom DS Rouge Ines. Trobojna paleta, koja se sastoji od bijele, plave i crvene boje, nedvojbeno utjelovljuje pariško podrijetlo dviju marki i njihovu povezanost s elegancijom i luksuzom na francuski način.

DS 3 i DS 3 Cabrio Ines de la Fressange imaju istu unutrašnjost u kojoj su naglašene tri prepoznatljive boje. Stavljen je naglasak na personalizaciju i profinjenost. Sjedišta su presvučena plavom Granit zrnatom kožom koja je prošivena bijelim šavom. Koža vrhunske kvalitete na naslonima za glavu također ima oznaku u stilu „Aéropostale“. Armaturna ploča isto je tako prepoznatljiva zahvaljujući Rouge Ines i njezinu emajliranom logotipu. I na kraju, kako bi dodali dašak uglađenosti, tu su tepisi pletenog obruba koji podsjećaju na stil „aéropostale“ osmišljeni radi udobnosti putnika.

Dva koncepta DS 3 i DS 3 Cabrio odvažnog dizajna savršeno utjelovljuju parišku eleganciju i mogućnosti personalizacije  DS 3.

DS3 ines de la fressange paris concept - 03

Kategorije: Koncepti