Novi Citroën Jumpy: Za svakodnevne junake

William CROZES @ Continental Productions

Novi Citroën Jumpy: Za svakodnevne junake

Lansiran 1995. i proizveden u više od 600.000 primjeraka, Citroën Jumpy ulazi u novo doba s modelom sasvim nove generacije – Novi Citroën JUMPY. S više od 80 godina iskustva u segmentu lakih gospodarskih vozila, Citroën donosi rješenje prilagođeno svakodnevnoj upotrebi. Nezaobilazni partner poslovnih korisnika, Novi Jumpy zamišljen je kao efikasno i ergonomsko vozilo koje je jednostavno i sigurno za upotrebu.

Novi Citroën Jumpy osmišljen je kako bi što bolje odražavao znanje i umijeće marke Citroën. Na toj se stručnosti temelji jedna od najobuhvatnijih gama lakih gospodarskih vozila koja obuhvaća četiri komplementarna i različita modela: Nemo, Berlingo, Novi Jumpy i Jumper.

Novi Citroen Jumpy 2016 - 02

Zahvaljujući novoj modularnoj platformi, nova generacija Jumpy-a opremljena je optimiranom konstrukcijom za korisnije, udobnije i sigurnije usluge. Objedinjuje najnovija tehnološka rješenja za pomoć u vožnji i motore koji ga čine idealnim partnerom „junaka svakodnevnice“.

Namijenjen je brojnim poslovnim korisnicima (obrtnicima, građevinarima, dostavljačima, uslužnim djelatnostima, udruženjima…) te dolazi u obliku furgona, kombija, s produženom kabinom ili kabinom i podnicom. Dolazi u 3 dužine (XS: 4,60 m, M: 4,95m i XL: 5,30m) među kojima svaki poslovni korisnik može birati u skladu s vlastitim potrebama i djelatnostima.

William CROZES @ Continental Productions

Kategorije: Komercijalna vozila