Muška poslovna odjeća za proljeće-ljeto 2014

joop!

Elegantan poslovni stil za muškarce

I ove godine su u modi muževnost, elegancija, klasičan stil i maslinasta, crna i siva boja. Međutim, mnogi brendovi su nas iznenadili plasirajući odjeću sa plavom, crvenom isl. jarkim bojama. Predstavljamo vam Strellson Premium, Canali i Joop! kolekciju muške poslovne odjeće za proljeće-ljeto 2014. godine.

Strellson Premium kolekciju čine svijetli i neutralni tonovi. Ove sezone smanjen je intenzitet jarkih boja i dvobojnih efekata, naglasak je stavljen na trojstvo; a to su materijal, boja i oblik. Važno je da sve bude vizuelno usklađeno pa su tako i boje podijeljene u više grupa. Prvu čine crna, crvena, nježna narandžasta, bež i siva. Maslinasto zelena, boja sumpora, crna i jarko plava pripadaju drugoj skupini boja, dok treću čine nešto nježnije nijanse kao što su zelena, svijetlo zelena, bijela i plava boja.

strellson

Canali SS14 kolekcija napravila je mali korak odstupanja od klasičnih muških tonova boja. S obzirom na to da je nekada dominirala sa nijansama meda i sive boje, sada se usmjerila na nijanse tamno crvene i kraljevski plave boje. Svoju prefinjenost ova kolekcija je upotpunila nizom detalja i modnih dodataka, od torbi koje su izrađene od kože jelena, do kvadratnih džepova od čiste svile i igle za kravate koje se nose na reveru ili ispod džepova jakne. Canali brend dobro je ukombinovao elegantnu prefinjenost sa klasičnim stilom.

red suit

Za ljubitelje casual outfita Joop! kolekcija je pravi izbor, jer vam za sezonu proljeće-ljeto 2014 predstavlja kombinaciju casual i poslovnog stila. Joop! SS14 kolekcija za muškarce obuhvata tri ključne linije – Modern Hero, Dandy Nature i Urban Traveller. Njima je predstavljen duh modernog vremena, urbani stil, ali istovremeno opušten i elegantan. Ljetni komadi odjeće su od prirodnih boja sa pomalo ispranom površinskom teksturom koja ima u cilju da predstavi efekat neformalnog i lagodnog stila. Važno je da odjeća bude funkcionalna i da se može lako kombinovati.

joop odjelo

Kategorije: Lifestyle