Nove bežične slušalice iz kompanije Sony

sony slusalice

Dizajnirane nove Sony bežične slišalice

Korištenje slušalica sve je više zastupljeno, kako u svrhe slušanja muzike tako i u svakodnevjoj komunikaciji. Upravo iz tog razloga kompanija Sony na tržište je lansirala nove bežične slušalice MDR-AS700BT. Ove slušalice korisnicima omogućavaju i do devet sati konstantnog uživanja u muzici, tako da je za sve one koji uživaju u aktivnom životnom stilu komapnija Sony predstavila pravi mali raj.

Besprijekorna funkcionalnost i moderan dizajn, glavni su aduti ovog uređaja. Ove slušalice kombinuju fleksibilnost sa visokim kvalitetom zvuka, a slušalice su dizajnirane tako da za vrijeme treninga korisniku udobno prijanjaju uz vrat pa su uvijek na mjestu, što je u takvim situacijama kao što je trening, posebno poželjno.

Slušalice su otporne na prskanje vode i zahvaljujući NFC tehnologiji i Bluetooth konekciji, jednostavno ih možete povezati sa pametnim telefonom ili playerom. Ovaj uređaj u sebi ima ugrađen i mikorofn tako da ukoliko odgovarate na telefonski poziv to možete učiniti vrlo lahko. Također, ako ste stalno u pokretu i često komunicirate bez puno komplikacija možete prebacivati sa jedne telefonske linije na drugu. U svakom slučaju ovaj uređaj je, kao što smo već navikli od njih,  korisna stvar iz kompanije Sony .

 

Kategorije: Lifestyle