Scania Black Griffin – Šminkerski sat za kamindžije!

Scania Black Griffin 01

Scania Black Griffin – Šminkerski sat za kamindžije!

Scania se priklanja savremenim trendovima fokusiranim na fuziju mode, visoke tehnologije i komunikacija. U saradnji sa Sony Mobile, razvijena je nova platforma i ugrađena u Sony SmartWatch 3.

Scania Black Griffin 02

Tako je omogućeno da se na brz i jednostavan način prikupljaju informacije vezane za kamion i njegovo operativno stanje, te takve prikažu na ekranu ručnog sata vozača.

Scania Black Griffin 05

“Željeli smo razviti tehnologiju koja omogućuje da ručni sat (Scania Watch) služi kao vozačev prijatelj. Postojeće aplikacije fleet management-a su sada dostupne na ručnom zglobu vozača i omogućuju nadzor u rwalnom vrmenu.”, kaže Jonas Svanholm, projekt menadžer.

Scania Black Griffin 03

Na taj način, vozaču je uz pokazivanje vremena, omogućen prikaz brzine kretanja, stanja goriva u rezervoaru, porsječna i trenutna potrošnja, stanje kočnica, opterećenje i još čitav niz korisnih informacija koje će pomoći u svakodnevnim zadacima, a kompaniji osigurati konstantan nadzor i postizanje ušteda u svim segmentima.

Scania Black Griffin 06

Prva verzija ovog sata će biti lansirana u limitiranoj ediciji od 999 primjeraka, a razvoj će biti nastavljen, čime će i se povećati i broj izrađenih primjeraka.

Scania Black Griffin 04

Kategorije: Lifestyle