Nova paleta Bentley torbi stiže za proljetnu sezonu

bentley torbe

Bentley proljetna kolekcija torbi za žene sa stilom

Bentley je natraženiji brend luksuznih automobila u svijetu. Međutim, u kolekciji ovog proizvođača mogu se naći i komadi namještaja, parfemi, torbe itd. Ono što je sigurno jeste da Bentley proizvodi odišu elegancijom i stilom. Bentley će slavlje proljetne sezone započeti u Ženevi, 4. marta, između ostalog i novom kolekcijom torbi, kao luksuznih modnih dodataka za žene.

Čiste i nježne boje kojima odiše kolekcija dijele se u dvije vrste, a to su Continental i Barnato, sa Bentley potpisom i kožnom kombinacijom. Prefinjeni eksterijer sa nježnim platnom u enterijeru i prefinjenim unutrašnjim pregradama, predstavljaju krajnji izraz luksuza i prefinjenosti. Boje koje dominiraju su siva, nježno plava, crvena, smeđa, bordo, maslinasto zelena i bijela.

Screenshot_5

Torbe za sezonu 2014. inspirisane su Bentley modelima tridesetih godina, koji su bili dijelom obojeni, a dijelom presvučeni kožom. Kombinacija boja se takođe može posmatrati i kao centralni obojeni dio koji je oivčen kontrastnim tonovima. Jedno je sigurno, ukoliko ste u mogućnosti da priuštite sebi Bentley torbu – nećete pogriješiti.

Screenshot_6

Cijene:
Continental torbe:
£3,800 / $US 5,500 / EU 4,500

Barnato torbe:
£4,800 / $US 7,000 / EU 5,500

Screenshot_2

Kategorije: Lifestyle