Tudor Fastrider Chrono – Nova verzija za 2015.

Sat Tudor Fastrider Chrono 01

Tudor Fastrider Chrono – Nova verzija za 2015.

Tudor i poznati proizvođač motocikala Ducati, predstavili su novu seriju satova Fastrider Chrono, te tako obnovili saradnju. Naime, 2011. godine predstavljeni su modeli Fastrider Chrono sa kućištem od crne keramike.

Kao inspiracija poslužio je poznati motocikl Ducati Scrambler, prvi put predstavljen 60-ih godina prošlog vijeka. Nova kolekcija satova Tudor Fastrider Chrono, za razliku od prethodne, ima kućišta napravljena od nehrđajućeg čelika (316L), te revidiran dizajn brojčanika.

Sat Tudor Fastrider Chrono 02

Brojčanik je urađen u mat žutoj, crvenoj i zelenoj boji, podbrojčanici su bijele boje, uokvireni crnim prstenovima i datumar smješten između pozicija 4 i 5. Na samom brojčaniku, natpisi su minimalizirani i čine ih proizvođačev logo, natpis „Geneve“ i neizostavni „Swiss Made“ na dnu.

Sat Tudor Fastrider Chrono 04

Kućište je prečnika 42 mm, safirno staklo je ravno, a krunica i donji poklopac su „ušarafljeni“, pa je sat vodonepropusan do 150 m dubine.

Unutar kućišta je poznati mehanizam sa automatskim navijanjem ETA 7753, sa 27 rubina, radnom frekevancijom od 4 Hz i rezervom snage od oko 46 sati.

Sat Tudor Fastrider Chrono 03

Kategorije: Lifestyle