Techno stuff – SONY vodootporna kamera

sony kamera

Techno stuff – SONY vodootporna kamera

Ova kamera može da izdrži u ekstremnim uslovima, međutim, nije riječ o malenoj GoPro Hero kameri već o modelu iz kompanije Sony. Model HDR-GW66VE u ruci možete držati poput pištolja i za razliku od klasičnih ovaj model je vodootporan na dubini od 10 metara. Može da izdrži i na temperaturi od 10 stepeni ispod nule, ali i da podnese jače padove i udarce.

Kamera ima ekran koji možete da rotirate, senzor veličine 1/3,91 inča i objektiv sa zumom od 10x. Video možete snimati u HD rezoluciji, a fotografije u rezoluciji od preko 20 megapiksela. Ukoliko se u kameri ne nalazi baterija njena težina će se kretati samo oko 200 grama.

Ovaj mali uređaj ima praktičnu dršku sa tasterom za snimanje na njoj, tako da lahko i jednostavno korisnik sam sebe može snimati. Moguće je zabilježiti autoportrete bez podrhtavanja kadrova.  Ovaj mali uređaj je praktičan, a njegova najjača karakteristika jeste što je otporan na vodu, ali i snimanje full HD video zapisa u svim uslovima čini ga još kvalitetnijim modelom iz kompanije Sony.

 

Kategorije: Lifestyle