Auto servis KUM

Adis Kum servers -620- 01

Auto servis KUM – Specijalizirani servis za Audi, Volkswagen, Škoda i Seat vozila

Auto servis KUM sa sjedištem u Ugorskom (Vogošća) kod Sarajeva bavi se popravkom i servisiranjem automobila iz programa Audi, Volkswagen, Škoda i Seat, te limarsko-lakirerskim radovima.

Sve popravke obavljaju se u moderno opremljenom servisu u kojem su zaposleni serviseri koji su prošli korz obuku Volkswagena te imaju dugogodišnje iskustvo u servisiranju navedenih vozila.

[gmedia id=477]

Višegodišnje iskustvo, konstantno ulaganje, profesionalan odnos i kvalitet usluga rezultuju zadovoljstvom naših klijenata. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, popravku limarije i lakiranje.

Adis Kum servers -620- 02

U našem servisu možete dobiti sve automehaničarske usluge, bilo da se radi o redovnim servisima kao što je zamjena ulja, pogonskog remenja, kočionih obloga i slično, pa sve do velikih servisa ili kompletne reparacije motora, mjenjača i drugih mehaničkih sklopova.

Adis Kum servers -620- 04

Uz usluge automehanike i autoelektrike nudimo uslugu auto dijagnostike za vozila Audi, Volkswagen, Škoda i Seat. Našim profesionalnim dijagnostičkim uređajem vršimo dijagnostiku Vašeg automobila, brisanje grešaka, aktiviranje i podešavanje pojedinih sklopova (kontrola rada ABS i AIRBAG sistema, komfor sistem, sistem ubrizgavanja i sl.). Takođe možemo vršiti razna elektronska mjerenja i podešavanja na Vašem automobilu, a omogućene su i druge funkcije kao što su adaptacija novih dijelova i resetovanje servisnih intervala… U našem servisu možete dobiti autolimarske i auto lakirerske usluge, te kompletno servisiranje klima uređaja.

Adis Kum servers -620- 03

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih,i javnih preduzeća i ustanova. Pravna lica sa našim servisom mogu sklopiti ugovor o održavanju čime se ostvaruju pogodnosti za pravno lice u šta ulaze i popusti za pojedine usluge.

Adis Kum servers -620- 05

Zakažite servis Vašeg vozila na broj: +387 61 438 218

Naša adresa je Muje Šejte 87a, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kategorije: Marketing