Novi Piaggio Beverly 300 ABS i Beverly Police

02-Beverly-by-Police

Novi Piaggio Beverly 300 ABS i Beverly Police

Piaggio Beverly napravio je revoluciju na tržištu zbog svoje agilnosti, pouzanosti i sigurnosti. Njegove sjajne performance omogućile su mu da se lansira u sam vrh prestižnog segmenta skutera s visokim točkovima. Tokom godina Beverly se mijenjao, uvijek opstajući na vrhu zahvaljujući udobnosti i pouzdanosti koju dokazuje na gradskim putovanjima, ali i na izletima van grada.

Piaggio Beverly 300 od sada je dostupan s ABS/ASR sustavom te agregatom koji zadovoljava Euro4 normu. Novost je i „bike finder“, koji omogućava lakše pronalaženje skutera daljinskim paljenjem pokazivača smjera, a posjeduje i funkciju daljinskog otključavanja sjedišta. Utičnica od 12V zamijenjena je utičnicom za USB kabel, a izmjenjeni su i detalji završne obrade poput točkova, vilice, tunela, oslonaca za noge suvozača, rukohvata suvozača te prošiva sjedala.

03-Beverly-by-Police

U Piaggio salone stigla je također i ekskluzivna verzija Beverly 300 ABS Police kao rezultat suradnje dvije poznate talijanske marke. Beverly Police dolazi u matiranoj crnoj boji, sa sjajnim, crnim detaljima i plavkastim retrovizorima koji podsjećaju na stakla Police naočala za sunce. Kako bi vozač bio stilski usklađen sa skuterom, dostupna je i otvorena kaciga u crnoj mat boji s Police znakom.

01-Beverly-by-Police

Kategorije: Motori