Yamaha predstavila novi MT-10 Tourer Edition

Yamaha predstavila novi MT-10 Tourer Edition

Yamaha je predstavila još jedan novi model s kojim ozbiljno juriša na segment Tourer motocikala. Novi model nosi oznazku MT-10 Tourer Edition.

Novi MT-10 Tourer Edition sa prirodnom i opuštenom ergonomijom, uz više različitih položaja za vožnju svestrani je roudster, a istovremeno izuzetno agilan i snažan. Yamaha MT-10 pokazala se kao odlična platforma za nastavak razvoja drugih modela koji se mogu prilagoditi zahtevima brojnih kupaca.

Yamaha nastavlja da se širi ponudu dolaskom MT-10 Tourer Edition izvedbe koji donosi visoko vjetrobransko staklo i povećanu udobnost. Bočni ABS koferi povećavaju funcionalnost s prijeko potrebnim prtljažnim prostorom, dok je u dodatnom paketu opreme dostupna i TomTom putna navigacija.

Svi ovi dodaci su već bili dostupni vlasnicima standardnog MT-10 modela, s tim što potpuno opremljeni Tourer Edition predstavlja značajnu uštedu kada je novac u pitanju. S novim MT-10 Tourer Edition modelom Yamaha svoj hiper naked model transforimsala je u udobnu i funkcionalnu mašinu.

MT-10 Tourer pogodan je za svakodnevnu i sportsku vožnju, ali glavna namjena mu je odlazak na duža putovanja. Novi MT-10 Tourer Edition kombinuje izvanredne performanse i izuzetnu svestranost.

Novi MT-10 pokreće agregat koji je razvijen na temelju najnovijeg YZF-R1. Radi se o četvorocilindarskom motoru zapremine 998 kubika. Opremljen je velikim brojem elektronskih pomagala koja su potrebna uključujući kontrolu proklizavanja. Tu je i mjenjač za brzu promjenu stepena prijenos, tempomat, ABS, potpuno podesivo ogibljenje itd.

Kategorije: Motori