U Poreču prvi međunarodni događaj E-GO – Sve o električnim automobilima

E-GO-logo-final-krivulje-red-version

U Poreču će se 13. maja 2016. godine po prvi puta održati međunarodni događaj E-GO – inovativni B2B i B2C događaj o plug-in hibridnim i električnim vozilima, gdje svi učesnici mogu dobiti najnovije informacije, ponude, mnogo praktičnih savjeta o kupnji i održavanju, kao i čuti inozemne primjere dobre prakse i iskustva sadašnjih vlasnika PHEV i EV vozila.

E-GO se održava s ciljem informiranja i povezivanja kupaca i korisnika s ponuđačima u jednom danu i na jednom mjestu. Događaj uključuje jednodnevni expo s pultovima sponzora, tj. proizvođača plug-in hibridnih i električnih vozila, dijelova i srodnih proizvoda, kao i konferenciju s praktičnim temama i testne vožnje s parkirališta hotela.

Na programu E-GO konferencije čuti ćemo preko 30 hrvatskih i inostranih stručnjaka te postojećih vlasnika električnih vozila koji će s nama podijeliti svoje znanje, iskustva i primjere dobre prakse, a bit će održano i masterclass predavanje kroz koje će učesnici naučiti sve o razlikama u vožnji električnih i „običnih“ vozila, odraditi trening eko-vožnje, kao i čuti praktične savjete za vožnju plug-in hibridnih i električnih vozila. Neki od predstavnika koji će svoje savjete o unaprjeđenju e-mobilnosti kroz raznovrsne prezentacije i panele podijeliti sa učesnicima dolaze iz sljedećih organizacija:

  • Elektritakso, Estonija (Panel: Priče pionira električnih vozila)
  • Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Hrvatska (Panel: Razvoj električnih vozila u okviru politike alternativnih goriva u Evropi)
  • HEP Opskrba, Hrvatska (Panel: Pogled u budućnost industrije – razvoj modela, cijena i mogućnosti plug-in hibridnih i električnih vozila)
  • Virta Ltd., Finska (Panel: Stvaranje infrastrukture za potrebe vlasnika plug-in hibridnih i električnih vozila)
  • Mobility Consulting, Nizozemska (Panel: Razvoj električnih vozila u okviru politike alternativnih goriva u Evropi)

event_e-go_banner_1000x300

Svi učesnici događaja imaju mogućnost kroz testne vožnje isprobati različite modele električnih vozila, dobiti najbolje ponude, praktične savjete, povezati se s međunarodnim stručnjacima, održati unaprijed dogovorene sastanke… Program konferencije kreiran je na temelju istraživanja tržišta, a njegovu kvalitetu i inovativnost jamče partneri i članovi savjetničkog odbora koji dolaze iz organizacija poput Mitsubishija, Dok-Inga, FZOEU-a, Centra za ekološka vozila Hrvatske, Hrvatske Pošte, Hubjecta, Philip Morris Zagreb, Energetskog instituta Hrvoje Požar, HEP-a te Saveza za energetiku Hrvatske.

Organizatori i partneri pozivaju Vas da im se pridružite i u jednom danu na jednom mjestu saznate sve o plug-in hibridnim i električnim vozilima! Za sve informacije, registraciju i brošuru, posjetite www.ego.com.hr

Kategorije: Nova tehnologija, Vijesti