Novi Citroën BERLINGO FURGON – Udoban i tehnološki opremljen

Novi Citroën BERLINGO FURGON – Udoban i tehnološki opremljen

Novi Citroën Berlingo Furgon: Udobnost gospodarskog vozila tehnološki opremljenog po vašoj mjeri! 

Klasično lako gospodarsko vozilo, Citroën BERLINGO, lansirano 1996., proizvedeno u više od 1,5 miiona primjeraka i namijenjeno poslovnim korisnicima, prepušta pozornicu trećoj generaciji nazvanoj Berlingo Furgon.

Poput verzije osobnog vozila, novi Berlingo Furgon pripada sasvim novoj generaciji u pogledu stila i opreme. Robustan i potpuno usklađen sa identitetom Marke, ima veću ponudu opreme koja pruža udobnost i modularnost. Krojen po mjeri kako bi se prilagodio svim zanimanjima, dolazi u veličinama M ili XL te ispunjava očekivanja kupaca ponudom dviju verzija nazvanih „Worker” i „Driver” koje se razlikuju po svojoj filozofiji i uporabi, podvozju, razini opreme ili oblogama.

Savršen je i učinkovit partner svim poslovnim korisnicima zahvaljujući velikom tovarnom kapacitetu, lakoći pristupa i različitim mogućnostima konfiguracije uz kabinu Extenso® ili produljenu kabinu.

Novi Citroën BERLINGO FURGON koristi novu platformu za bolje upravljanje, te veću udobnost i sigurnost. Uzburkao je svoj segment time što je opremljen s 20 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za umreženost, kao i motorima najnovije generacije, kao što su novi dizelski motor 1.5 BlueHDi, benzinski motor 1.2 PureTech, ili pak automatskim mjenjačem EAT8.

Iako novi Berlingo u izvedbi osobnog vozila stiže u u prodaju krajem godine, marka Citroën danas predstavlja treću generaciju modela Berlingo u njegovoj verziji za poslovne korisnike, nazvanu novi Berlingo Furgon. Tržište za poslovne korisnike činilo je 9,7 % tržišnog udjela marke Citroën u 2017. u Evropi što je stavlja na drugo mjesto s više od 72.000 vozila. Postigao je još veću vjerodostojnost u segmentu furgona u kojem je Citroën uvijek utirao put mitskim siluetama modela 2CV, C15, Berlingo, te je u njega uveo i prvi dizelski motor, prvi teretni prostor integriran u vozilo i prva tri prednja mjesta. Novi Berlingo furgon nastao je iz te bogate baštine te označava ponovnu proizvodnju najprodavanijeg modela.

Citroën Berlingo je referentni model za poslovne korisnike u „praktičnom smislu” i ključan model svojeg segmenta na koji su se tijekom vremena primjenjivale inovacije. Od svojih početaka, u svijetu je proizvedeno više od 1,5 milijuna modela, od kojih je 1,3 milijuna u Evropi i više od 470.000 u Francuskoj.

Berlingo će 2017., kao ključan model, imati rekordnu godinu u Francuskoj s više od 27.000 registriranih vozila, što je rast od 4 % u odnosu na 2016. S već više od 8.000 registriranih vozila, što je povećanje od 25 % u prvom tromjesečju 2018., sam Berlingo danas predstavlja 40 % registriranih gospodarskih vozila marke CITROËN te je najbolje prodavano gospodarsko vozilo Marke. Vrlo ambiciozna treća generacija novog modela Berlingo Furgon, koji će se početi prodavati krajem 2018. nastavlja nizati uspjehe.

Morate biti prijavljeni da bi komentirali članak Korisničko ime