Novi Citroen C-Elysee

Novi Citroen C-Elysee

Model Citroen C-Elysee iskoristit će sve prednosti i vještine Citroenovih dizajnera kada je riječ o dizajnu i tehnologijama. Ovaj model je specifična reakcija na potrebe kupaca koji traže atraktivnu i dostupnu limuzinu. Ovaj model u prodaji se očekuje krajem 2012. godine i demonstrira najviše kvalitete ovog brenda.

Vozilo će poseban akcent imati na kvalitetu i tehnologiji, što najbolje ilustruje činjenica da će ovaj model posedovati novi VTi 72 motor, koji je dizajniran za performanse, efikasnost potrošnje goriva i dugotrajnost.

Citroenovi dizajneri ovaj model dizajnirali su od početka, a rezultat je atraktivan i savršeno uravnotežen model. Prednji kraj trenutno identifikuje vozilo kao člana Citroen familije, karoserija je harmonično urađena, sa snažnim linijama, širokim tragom točkova. Citroen C-Elysee može se poručiti u nekoj od sedam boja eksterijera, sa hromiranim detaljima koji zavise od nivoa opreme.

Unutrašnjost vozila je elegantna i robusna. Komandna tabla je izuzetno luksuzna pri čemu mogu da joj pristupe vozač i suvozač. Svi materijali koji su korišteni odabrani su tako da ne samo budu atraktivni, već i izdržljivi i lahki za održavanje.

Citroen C-Elysee vozilo je velikih spoljnih dimenzija: 4.43 metra dužine 1.7 metra širine i 1.7 metra visine, dok je međuosovinski razmak 2.65 metra što ga čini najdužim u kategoriji.

Vozilo se isporučuje sa pomenutim VTi 72 beniznskim motorom koji je kreiran da obezbjedi odličnu ekonomičnost i vožnju na različitim tržištima. Nova generacija pogonskog agregata je razvijena da optimizuje performanse vozila, potrošnju i emisiju CO2. Ovaj motor snage je 72 KS i nudi 115Nm obrtnog momenta uz potrošnju od 5 l/100km.

Drugi motor koji je dostupan uz ovaj model je VTi 115 i on kao što mu naziv sugerira nudi 115 KS snage. Takođe, ovaj model se isporučuje i sa HDi 92 motorom kojeg karakterizira potrošnja od 4.1 l/100km uz 108 g/km emisije CO2.

Kategorije: Noviteti