Novi Peugeot 3008 GT – SUV sportskog karaktera

peugeot-3008_gt-2017-1024-01

Novi Peugeot 3008 GT – SUV sportskog karaktera

Samo nekoliko sedmica nakon predstavljanja, novi model Peugeot 3008 već nudi svoju najdinamičniju i najluksuzniju izvedbu: GT.

Savremena u načinu izražavanja automobilskog užitka, namijenjena klijenteli sa smislom za estetiku koja je u potrazi za novim iskustvom vožnje, izvedba GT kruna je game novog SUV-a Marke.

Novi Peugeot 3008 GT ekskluzivno je opremljen motorom 2.0L BlueHDi 180 S&S EAT6, te se odlikuje nizom posebnih karakteristika, kao i jedinstvenom ponudom karoserije u dvobojnom stilu oštrih linija. Osim toga, izvedba GT Line nudi pristupačnije motore koji su izvrstan spoj sportskog duha i luksuza.

peugeot-3008_gt-2017-1024-07

Novi modeli Peugeot 3008 GT i GT Line stoga odražavaju uspon Marke u viši cjenovni razred i bit će dostupni na hrvatskom tržištu krajem 2016. godine.

Simbol game koja osvaja

Zaljubljenici u automobile i njihov svijet mnogobrojni su i uvijek će ih biti. To su poklonici estetike snažne osobnosti koji od automobila traže različitost i kvalitetu koje im omogućuju da naglase istaknut prestiž i želju za osobnim izražajem. Upravo tim zahtjevnim klijentima u potrazi za ushitom Peugeot je namijenio ovu izvedbu GT novog modela 3008.

peugeot-3008_gt-2017-1024-1b

Već od komercijalnog lansiranja novi Peugeot 3008 opremljen je gamom koja je jednostavna i jasna svim klijentima. U skladu sa strategijom uspona Marke u viši cjenovni razred, on se razvija na:

  • tri glavne razine opreme (Access, Active, Allure),
  • razini opreme GT Line,
  • izvedbi GT.

Izvedba GT ističe se kao vrhunski spoj luksuza i izrazite dinamike, dok je pritom savršeno prilagođen za svakodnevnu uporabu. Namijenjen pravim poznavateljima automobila, novi Peugeot 3008 GT spoj je svih prednosti novog SUV-a game – prepoznatljivog stila, zadivljujuće unutrašnjosti uz Peugeot i-Cockpit®, tehnološki napredne opreme – s posebnim naglaskom na sportski i luksuzni izgled.

peugeot-3008_gt-2017-1024-36

GT! Peugeot ovaj legendarni istorijski automobilski simbol razvija u skladu s veoma specifičnim karakteristikama koje pridonose isticanju i značaju njihovih vozača.

U unutrašnjosti: novi poboljšani Peugeot i-Cockpit®!

Tehnološki dojmljiv i profinjen sportski dizajn izvedbe GT najviše se ističe u unutrašnjosti automobila. Novi Peugeot i-Cockpit®, u seriji, obuhvaća izvanrednu i tehnološki vrlo naprednu armaturnu ploču. Već od prvi nivo opreme, iskustvu vožnje doprinose obilje dojmljivih elemenata i gotovo futuristički dizajn kabine. Izbor materijala i precizno prilagođeni elementi značajno pridonose visokoj kvaliteti unutrašnjosti.

peugeot-3008_gt-2017-1024-4d

Toliko pozornosti posvećeno je detaljima da se rad dizajnera izvedbe GT ubraja u sam vrh profinjenosti i elegancije. Kao otklon od pretjerivanja i razmetljivosti vladaju vrhunska ravnoteža i odmjerenost.

Jedinstvenost se očituje i u digitalnom prikazu instrumentne ploče koji se nudi u posebnoj bakrenoj boji. Taj prizor melem je za oči, dok se sva ostala osjetila bude zahvaljujući osjećaju koji pruža i-Cockpit® Amplify, koji pridonosi intenzivnom osjetilnom užitku! Zahvaljujući tome, novi Peugeot 3008 GT, u seriji dobiva pravog maestra koji pojačava iskustvo vožnje.

peugeot-3008_gt-2017-1024-4e

Uz dinamični ugođaj (paket Driver Sport), intenzitet unutarnjeg osvjetljenja, animacije na ekranima, parametre zvučnog ozračja, mirisne osvježivače prostora te mogućnost uživanja u masaži zahvaljujući masažnim točkama na prednjim sjedalima, neće vam ništa nedostajati!

Novi Peugeot 3008 GT svog zadovoljnog vlasnika vodi u carstvo osjetila najviše kvalitete.

peugeot-3008_gt-2017-1024-37

Kategorije: Noviteti