Audi A1 Amplified

 Audi A1 Amplified

Audi je predstavio dvije nove ekskluzivne izvedbe A1 i A1 Sprotback modela. Njihovi nazivi su A1 Amplified red i A1 Amplified white. Nove izvedbe modela su bazirane na Ambition liniji koja je dostupna za sve verzije motora za oba modela.

Modeli kombinuju ekskluzivne opcione karakteristike Audi quattro modela i Audi Genuine Accessories. U okviru Aplified red linije, karoserija je obojena u Misano Red biserno crvenu boju, dok je kod apmlified white vozilo obojeno u Glacier bijelu metalik boju. Obje linije su dostupne u tri različita nivoa opreme koji se nadograđuju jedan na drugi.

Prvi nivo je poznat kao Amplified. Kod ovog modela, crna boja visokog sjaja je primjenjena na krov, S liniju krovnog spojlera, kućišta eksternih retrovizora kao i rešetku motora. Eksterijer ove verzije je dodatno unaprijeđen 17 inčnim aluminijumskim točkovima sa crnim implantatima i providnim filmom za poklopac motora, krov i zadnji dio vozila.

Drugi nivo opreme je nazvan Amplified plus, i kod njega je enterijer unaprijeđen elementima u crnoj boji, LED osvjetljenjem kao i centralnom konzom. Eksterijer je dobio sportske dodatke koji su obojeni u boju karoserije.

Treći nivo nosi naziv Amplified advanced rezervisan je za A1 modele koji imaju preko 123 KS snage. Ovaj nivo opreme predstavlja sam vrh sportske verzije vozila. Pored dodataka koji su dostupni u prve dvije opcije, ova verzija donosi još neke elemente za unaprjeđenje enterijera kao što su S sportska sjedišta. Ovaj paket opreme donosi i xenon svjetla kao i crne 18 inčne točkove.

Kategorije: Noviteti