7 veličanstvenih

F-Autocentar u Sarajevu predstavio 7 veličanstvenih

F-AC (7)

F-Autocentar je sinoć u svom prodajnom salonu u Sarajevu predstavio 7 novih veličanstvenih modela iz Ford, Mazda i Volvo programa. Upravo u ovoj godini, F-AC proslavlja punih 10. godina uspješnog postojanja na bh.tržištu, te je do sada predstavio i najviše automobilskih noviteta bh.javnosti.

F-AC (4)

Veliki broj prisutnih gostiju, medija i prijatelja F-Autocentra, su imali priliku upoznati se sa potpuno novim Ford, Mazda i Volvo automobilima – nova Ford Fiesta, najprodavaniji mali automobil u svijetu; nova Ford Kuga koja je pored redizajna eksterijera dobila i nove motore kao i obogaćene pakete opreme; najbolje pick-up vozilo 2013. godine Ford Ranger; višestruko nagrađivani Transit Custom u izvedbama komercijalnog i putničkog vozila sa nizom sigurnosnih sistema koji ga čine liderom u klasi; prepoznatljiva vitalnost i pokretljivost nove Mazde6; novi Volvo V40 Cross Country napravljen za kupce koji žele svakodnevni osjećaj avanture ali ipak luksuzna limuzina koja se odlično snalazi i na asfaltu.

F-AC (1)

Predstavljanjem toliko noviteta na jednom mjestu, F-Autocentar je potvrdio da će bh.tržištu ponuditi moderne i kvalitetne modele, prije svega sigurne i ekonomične ali i po konkurentnim cijenama.

F-AC (2)

U F-Autocentru ističu da će sa brojnim tehničkim inovacijama, bogatoj opremi već u serijskim paketima, ovi modeli plijeniti veliku pažnju. Posebno su ponosni na novi 1.0 litarski turbo benzinski motor u varijantama 80,100,125PS koji je izabran za motor 2012. godine u međunarodnoj konkurenciji, a sada je dostupan i na našem tržištu.

F-AC (5)

Svi ljubitelji automobilskih brandova Ford, Volvo, Mazda, Land Rover i Range Rover će takodjer imati priliku upoznati se sa novitetima i ponudom iz F-Autocentra, u subotu 11.05.2013 godine na platou ispred BBI centra već od 09:00 sati. Svi posjetioci će imati priliku da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje vrijedne nagrade.

 F-AC (3)

Kategorije: Vijesti