Duster za 23.999 KM

DACIA DUSTER 4×4 ZA 23.999 KM

Izuzetno popularni Dacia Duster, najprodavaniji terenac na bosanskohercegovačkom tržištu, u  novoj akcijskoj ponudi dostupan je po izuzetno pristupačnoj cijeni od 23.999 KM, prema kojoj praktično nema konkurencije u segmentu kojem pripada.

Akcijska cijena se odnosi na verziju Ambiance Plus 1.6 16V 4×4, koju krasi izuzetno bogata oprema. Između ostalog vrijedi spomenuti ABS + sistem pomoći pri naglom kočenju, prednje i bočne zračne jastuke, zatamnjena stakla, električno pokretana prednja stakla, centralno daljinsko zaključavanje, te klima uređaj, radio CD MP3 sa komandama na upravljaču, svjetla za maglu i senzore za parkiranje.

Provjereni Renaultov benzinski motor sa 105 KS u kombinaciji sa dokazanim Nissanovim 4×4 pogonom omogućava Dusteru suveren nastup, kako na cesti, tako i izvan nje, dok bogata oprema čini svaku vožnju maksimalno ugodnom.

Dodatni razlog za kupovinu jeste i tvornička garancija od 5 godina ili 100.000 prijeđenih kilometara, kojom Duster, ali i svi Dacia modeli potvrđuju kvalitetu i pouzdanost, odnosno činjenicu da su napravljeni da traju i ponude što više bezbrižnih kilometara.

Više informacija potražite kod ovlaštenih Dacia koncesionara ili na www.dacia.ba.

Kategorije: Vijesti