GUMA M isporučila BH Telecomu flotu od 20 vozila Dacia Duster

GUMA M isporučila BH Telecomu flotu od 20 vozila Dacia Duster

Kompanija GUMA M isporučila je BH Telecomu 20 novih Dacia Duster 4×4 automobila. Ovaj iznimno popularni i nagrađivani SUV model iz Dacije omogućit će vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji u BiH da unaprijedi poslovanje i servisira infrastrukturu i na najneprohodnijim bh. terenima.

Uvoznik Renault, Nissan i Dacia vozila za BiH, kompanija GUMA M, isporučila je novu flotu od 20 vozila, a ovaj put BH Telecomu – vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji u našoj zemlji.

BH Telecom je odabrao model Dacia Duster Ambiance 1.5 dCi 4WD, robusni i dokazani SUV koji se godinama nameće kao najmudriji izbor u najbrže rastućem segmentu na bh. tržištu.

U raznolikoj ponudi modernih vozila sa 4×4 pogonom na bosanskohercegovačkom tržištu, model Duster pruža uvjerljivo najbolji omjer uloženo-dobiveno, koji će ujedno poslužiti unaprjeđenju poslovanja BH Telecoma, te servisiranju infrastrukture i na najneprohodnijm bh. terenima. Koristeći prednosti kompaktnosti i robusnosti, Duster može jednako odgovoriti u izazovnim poslovnim zadacima i u svakodnevnom korištenju.

Duster se od samog pojavljivanja na tržištu probio u vrh SUV segmenta, a kvalitete Nissanovog 4×4 pogona i Renaultovih štedljivih dCi agregata su u paketu premašili očekivanja kupaca.

Modernizacijom pogonskih jedinica i opreme iz luksuznijih segmenta, Duster se nametnuo kao kompletno vozilo, nerijetko i u flotama poslovnih subjekata, koji konstantno prate svjetske trendove i implementiraju najnovija tehnološka dostignuća kako bi adekvatno odgovorili na sve zahtjevnije potrebe korisnika.

Kategorije: Vijesti