Kampanja za Novi Golf

Volkswagen BiH pokreće kampanju za Novi Golf

U isto vrijeme sa svjetskom premijerom u Parizu počinje i reklamna kampanja za Novi Golf u Bosni i Hercegovini. Težište prve reklamne faze je na ljudima i njihovim potrebama u životu. Kroz sedam ličnih pitanja stvara se emocionalni tonalitet koji je utisnut u reklamnom nastupu Novog Golfa.

Kako bi se stvorilo oduševljenje i interesovanje ciljne grupe, na online – platformi za Novi Golf postavljena su lična pitanja svim korisnicima koja navode na razmišljanje: „Kada bi u životu mogao slušati samo jednu pjesmu, koja bi to pjesma bila?“ i „Kada bi u životu mogao navijati samo za jedan tim, koji bi to tim bio?“ su samo dva od ukupno sedam pitanja, na koja posjetilac može odgovoriti.

Korisnici www.onething.ba mogu online kreirati svoj vlastiti profil i svoje odgovore podijeliti sa svojim prijateljima putem društvene mreže Facebook i pri tome sudjelovati u jednoj ili više nagradnih igara koje su ponuđene na platformi, tako što se registruju i odgovore na svako postavljeno pitanje.

Nagrade su sljedeće:

  • Vikend za dvoje u Londonu, s večerom u Jamie Oliver-restoranu „Fifteen“ ;
  • Jednosedmični odmor iz snova na otoku Mahe, Sejšeli, resort Four Seasons;
  • Dvije karte za koncert  Paula van Dyka u Evropi;

Dobitnici nagrada biće objavljeni na Platformi onething.ba od 04.12.2012. godine pod svojim navedenim korisničkim imenom.

Dodatna pogodnost je personalizirani film, koji u stilu Roadmovie-ja filmski iscenira vaše ranije date odgovore. Statitsike ilustriraju široki spektar odgovora i ističu specifičnosti po zemljama.

Također dio prve reklamne faze je i film „ONETHING“ koji uz pomoć internacionalnih izvođača predstavlja stvari koje život čine posebnim.

Za više detalja o nagradnoj igri, kao i Novom Golfu, saznajte na www.onething.ba.

Kategorije: Vijesti