Kia vodi u Australiju!

Kia vodi u Australiju!

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji se svake godine se odvija zadnje dvije sedmice u januaru u Melbourneu, od 1905. godine spada među četiri grand slam turnira, uz Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradne igre „Kia te vodi u Australiju“ će 4. decembra izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.

Tokom prethodnih 15 godina, flota sponzorskih Kia vozila prešla je gotovo 5 miliona kilometara u desetak hiljada putovanja tokom kojih je Kia prevozila prvake i ostale putnike, ugodno i sigurno.

Odlazak na teniski polufinalni ogled u Melbourneu

Nakon online prijave na https://www.kia.ba/australija ili www.kia.ba/test_drive i obavljene vožnje s jednim od modela Kia uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 2 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea.

Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2018. – na vrhuncu australske ljetne sezone. Sve što moraju avanturisti trebaju napraviti je prijaviti se putem interneta na testnu vožnju i testiraju željenu Kiju. Nagradna igra traje do 30. 11. 2017.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinalni dvoboj otvorenog prvenstva Australije u januaru 2018. za dvije osobe. Nagrada pokriva troškove avionskih karata, 2 noćenja u hotelu u Melbourneu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea za dvije osobe. Termin putovanja je unaprijed određen i nije ga moguće promijeniti.

 

Kategorije: Vijesti