Marka DS na Salonu automobila u Ženevi 2016.: Tehnologija i profinjenost, sportski duh i izražajnost

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio 2016 - 13

Marka DS na Salonu automobila u Ženevi 2016.: Tehnologija i profinjenost, sportski duh i izražajnost

S posve obnovljenom gamom, dva premijerno predstavljena modela i “DS Virtual Vision”, neviđenim trodimenzionalnim prožimajućim iskustvom, marka DS učestvovat će na nadolazećem izdanju Međunarodnog salona automobila u Ženevi.

Iako će Novi DS 3, najprodavanija otmjena i savremena pariška ikona Marke, biti u centru pažnje, reflektori će biti upereni i prema izražajnoj i dinamičnoj izvedbi tog gradskog automobila, DS 3 PERFORMANCE, koja će biti premijerno predstavljena.

Marka DS će prvi puta u svijetu predstaviti još jedan, jednako važan novitet: DS jedinstven u svojoj kategoriji. DS koji vrvi tehnologijom i profinjenošću, sportskim duhom i izražajnošću.

U prostoru obilježenom elegancijom, francuskim znanjem i umijećem, tehnologijom i avangardom, marka DS učestvovat će na 86. izdanju Međunarodnog salona automobila u Ženevi.

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio 2016 - 11

Prije godinu dana na tom istom salonu održalo se službeno predstavljanje Marke. Ove godine, 1. marta bit će predstavljena posve obnovljena gama. Svjetsku premijeru imat će Novi DS 3 PERFORMANCE (limuzinu i kabriolet). Pružit će neviđeno trodimenzionalno prožimajuće iskustvo “DS Virtual Vision” kojim će posjetitelji otkriti Novi DS 3 i njegove višestruke mogućnosti personalizacije. Vrhunac noviteta Marke nesumnjivo će biti svjetska premijera modela DS, jedinstvenog u svojoj kategoriji, u utorak 1. marta u 8:45 h.

Tehnologija i profinjenost ili pak sportski duh i izražajnost bit će ključne riječi marke DS na nadolazećem Salonu automobila u Ženevi 2016.

Otkrivanje je predviđeno za utorak, 1. marta u 8:45 h na štandu marke DS, koji se nalazi u šestom paviljonu centra Palexpo.

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio 2016 - 12

Kategorije: Vijesti