Nagrada J.D. Power: vrhunske ocjene za Insigniju

Nagrada J.D. Power: vrhunske ocjene za Insigniju

Opel Insignia pobjednica je u segmentu srednje velikih vozila ovogodišnjeg ispitivanja pouzdanosti vozila tvrtke J.D. Power.

Ta kompanija za istraživanje tržišta svake godine anketama ispituje zadovoljstvo korisnika njihovim automobilima, tačnije pita vlasnike o kvaliteti i trajnosti njihovih automobila starih između jedne i tri godine.

Osim kupaca, Opelov model s vrha ponude jako hvale i stručnjaci. Njemački specijalizirani časopis Auto Test proglasio je Insigniju Grand Sport pobjednicom Auto Testova takmičenja 2019. godine s najboljim omjerom cijene i performansi u svom tržišnom segmentu. Insignia Grand Sport već je pobijedila prošle godine u istoj kategoriji. Niz izvanrednih rezultata upotpunila je Insignia Sports Tourer, koja je zauzela jako, drugo mjesto u svojoj klasi.

Na zajedničkoj svečanosti dodjele nagrada u Frankfurtu Opelov direktor kvaliteta Arnold Pauluch primio je pehare za pobjednički automobil. Pobjednici natječaja Auto Test objavljuju se zajedno s rezultatima ispitivanja zadovoljstva korisnika tvrtke J.D. Power od 2008. godine.

“Kvalitet i trajnost ključne su karakteristike naših automobila“, rekao je Arnold Pauluch. “Tu smo postavili visoke standarde i drago nam je da kupci to prepoznaju. Uz to, činimo inovativne tehnologije dostupnima širokom rasponu kupaca. Zadovoljstvo nam je vidjeti da je Insignia Grand Sport osvojila nagradu za omjer cijene i performansi u vrlo konkurentnoj kategoriji srednje velikih vozila.“

Ovogodišnja anketa kompanije J.D. Power temelji se na 12.854 odgovora primljena putem interneta između studenog 2018. i siječnja 2019. Pitanja u anketi tiču se kvaliteta/trajnosti, atraktivnosti i radnih troškova. Sve ocjene zajedno ulaze u ukupan rezultat, a na vrhu rang-liste je robna marka ili model s najmanjom količinom grešaka.

Kategorije: Vijesti