Nemoralna ponuda iz Renaulta

Nemoralna ponuda iz Renaulta

U Renaultu znaju da sigurnost i ljepota moraju trajati svih 365 dana u godini.

Zbog toga je francuski proizvođač u Bosni i Hercegovini pripremio izuzetno zanimljivu akciju, u kojoj je omogućio ostvarenje nevjerovatne uštede na odabranim Renault modelima, kao i zadržavanje atraktivnog izgleda automobila tokom cijele godine, odnosno bez obzira na godišnje doba.

Naime, Renault u sklopu nove akcije uz svaki odabrani automobil poklanja četiri aluminijske felge i četiri zimske gume gratis, kako bi sigurnost i ljepota potrajali svih 365 dana u godini.

Iz ponude se izdvaja potpuno novi Megane Kolekcija 2012, koji u odnosu na prethodnika donosi efektna dizajnerska osvježenja, te još sposobnije i štedljivije motore, a koji u ovoj akciji starta od 23.799 KM.

Tu je i elegantni Renault Fluence, jedan od najprodavanijih Renault modela u BiH, koji provjerenim motorima, bogatom serijskom opremom, te vrhunskom udobnošću, svaku vožnju pretvara u putovanje prvom klasom, a sve to uz cijenu od 23.599 KM.

Osim ova dva izuzetno popularna Renault modela u Bosni i Hercegovini, u okviru nove akcije dostupni su i drugi odabrani Renault modeli. Naravno, svi oni standarno dolaze uz tvorničku garanciju od 5 godina ili 100.000 km.

Ova nesvakidašnja prodajna akcija traje do isteka zaliha, a sve dodatne informacije moguće je dobiti kod svih ovlaštenih Renault koncesionara ili na www.renault.ba.

Kategorije: Vijesti