Nissan Juke Plus

Nissan Juke Plus – Posebna serija za bh. kupce

Nissanov neobični gradski crossover model Juke, vozilo koje mijenja klasično poimanje automobila jer objedinjuje stav, prkos, moderan stil i energiju sa nestašnom zabavom, ponovo osvaja bosanskohercegovačke kupce izvedbom Plus, koja donosi dodatne prednosti.

Novi Nissan Juke Plus sada je dostupan po cijeni već od 28.500 KM. Za tu cijenu dobija se model pokretan 1.6 litarskim benzincem sa 117 KS i opremljen paketom opreme Visia, koji između ostalog nudi ABS, EBD, ESP, zračne jastuke za vozača i suvozača, bočne jastuke i zavjesice, što garantuje maksimalnu sigurnost u vožnji

No to nije sve. Za ugodan boravak u vozilu i vožnju bez stresa, brine se ručni klima uređaj, radio CD, putni kompjuter, servo upravljač podesiv po visini, električno podizanje svih stakala, električno podesivi vanjski retrovizori i daljinsko centralno zaključavanje, dok su za atraktivan nastup pored originalno dizajnirane karoserije zaduženi 16-inčni čelični točkovi i branici u boji vozila.

Uz sve navedeno, kupci modela Plus na poklon dobijaju još i naslon za ruke i stražnje parking senzore, koji zajedno doprinose još boljem ugođaju vožnje.

Za više informacija posjetite www.nissan.ba ili ovlaštene Nissan trgovce za područje BiH; Autohit Sarajevo, Union Auto Banja Luka i Guma M Mostar, AK Grabovičkić Tuzla i AC Ovnak Vitez.

Kategorije: Vijesti