Novi Megane ovog vikenda u Sarajevu – Dođite i probudite svoju strast!

Novi renault megane bh premijera 2016 - 06

Novi Megane ovog vikenda u Sarajevu – Dođite i probudite svoju strast!

Ovog vikenda 2. i 3. aprila na plato ispred BBI centra u Sarajevu stiže Renault karavana sa novim i strastvenim Meganom na čelu. Uvoznik Renaulta poziva sve posjetioce da vikend provedu u druženju sa novim Meganom, ali i ostalim aktuelnim Renault automobilima, te u ležernom ambijentu na otvorenom otkriju sve zanimljivosti o akcijskim ponudama.

Vikendi za Renault automobile na otvorenom već su prerasli u jednu vrstu tradicije i folklora, te zadnjih nekoliko godina postali neraskidiva veza sa poklonicima ovih brandova, koji vrijeme izdvojeno za dnevni izlazak i šetnju kvalitetno upotpune u druženju sa četverotočkašima.

Prvi proljetni vikend 2. i 3. aprila od 09 do 17 sati u Sarajevu ispred BBI centra, uvoznik Renaulta dolazi sa obnovljenom gamom vozila: Clio, Captur, Kadjar i električni ZOE, ali strast pobuđuje novi Megane, koji nakon tržišne komercijalizacije opasno podiže tenzije u kompaktnoj klasi. Stoga, pored aktuelne game Renault vozila na raspolaganju za upoznavanje svim posjetiocima biće i Novi Megane u više različitih izvedbi.

Novi renault megane bh premijera 2016 - 07

Renault Tour je idealno mjesto gdje potencijalni kupci legitimno kao u prodajnom salonu mogu dobiti sve važnije informacije o kupovini željenog vozila, informisati se o najboljim dostupnim mogućnostima finansiranja, te potpuno konfigurisati opremu odabranog vozila. Saznajte više o svim aktuelnim servisnim akcijama i bogatoj ponudi guma za sve vrste vozila po akcijskim cijenama.

Svi zainteresovani vlasnici Renault i Dacia vozila, na poklon će dobiti kupone za besplatan pregled u servisu ovlaštenog uvoznika Reanulta u Sarajevu, a s obzirom da je u toku proljetna servisna akcija uz naglasak na popust od 30 posto pri zamjeni komponenti zupčastog i kanalnog remena, uvoznik će iskoristiti priliku da savjesnim vlasnicima u potpunosti prezentuje pogodnosti akcijske ponude i prednosti održavanja u ovlaštenom servisu.

Svi posjetioci takođe će se moći informisati o aktuelnoj ponudi guma za sve vrste vozila po akcijskoj cijeni, uključujući i prezentaciju izuzetno očuvanih polovnih vozila sa garancijom. Svi posjetioci, vlasnici Renault i Dacia vozila na poklon dobijaju kupon za besplatan pregled u ovlaštenom servisu Renaulta u Sarajevu.

Novi renault megane bh premijera 2016 - 02

Kategorije: Vijesti