ONEFOOTBALL BRASIL aplikacija dostupna za preuzimanje

WV app_

ONEFOOTBALL BRASIL aplikacija dostupna za preuzimanje

Od 21.5.2014. je na linku: http://www.onefootball.com/brasil-by-volkswagen/ dostupna za besplatno preuzimanje mobilna aplikacija Onefootball Brasil, koju omogućava Volkswagen BiH. Aplikacija je namjenjena za sve Android, iOS i Windows phone uređaje.

Volkswagen kao ponosni sponzor Nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, u saradnji sa svjetskom vodećom mobilnom fudbalskom platformom „Onefootball“ omogućio je praćenje svih neophodnih informacija o Svjetskom prvenstvu: novosti, rezultate, komentare sa terena i video materijale za sve utakmice i događaje.

Onefootball povezuje više od 14 miliona fudbalskih fanova u preko 200 zemalja i pruža im aktuelno praćenje svojih timova – bez obzira gdje se nalazili. Osim toga fanovi imaju mogućnost putem kanala društvenih mreža da učestvuju u diskusijama i komentarima.

Oficijelni partner Volkswagena za Bosnu i Hercegovinu je portal SportSport.ba koji će kroz ovu platformu plasirati vijesti o fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine i svim dešavanjima na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Ekipa portala SportSport.ba „u stopu“ će pratiti Zmajeve na pripremama u Sarajevu, Gradačcu, Chicagu, St. Louisu, a od 07. juna i u trening kampu u Guaruji, kao i na svim utakmicama koje će naši momci igrati u Brazilu.

WV app

Kategorije: Vijesti