Porsche BH odabrao top servise 2015.

Porsche BH odabrao top servise 2015

Porsche BH odabrao top servise 2015.

Protekle sedmice se u Konjicu održala Konferencija ovlaštenih Volkswagen, Audi, Škoda i Seat partnera u Bosni i Hercegovini.

“Kao i ranijih godina, sumirani su rezultati poslovanja predhodne godine i predstavljeni ciljevi za naredni period. Svakako, jedna od top tema bila je i tzv. Disel-gate. Kupci u BiH će vrlo brzo biti obavješteni o daljnjim koracima glede ove servisne akcije”, istakao je Omer Kozadra, menadžer Postprodaje ispred firme Porsche BH.

Djelatnici odsjeka Postprodaja firme Porsche BH odabrali su tri top servisa i tri najsaradnika u 2015. godini. Dobitnici nagrade „Top servis 2015“ su, za marku Volkswagen Auto kuća Buba iz Viteza, za marku Audi je to Brčko gas iz Brčkog i za marku Škoda Hercegovina auto iz Mostara. Najsaradnici u 2015.godini su: Slavica Stanojević (Mirakis, Foča), Boris Žilić (M.R.M. Mostar) i Almir Džindo (A.S.auto centar Zenica).

„Sigurni smo da će kako top servisima tako i najsaradnicima ovo biti dodatni podstrek da budu još bolji i da nastave nizati uspjehe kako za svoju auto kuću tako i za marku koju zastupaju u BiH“, dodaje Kozadra.

Kategorije: Vijesti