Posebna finansijska ponuda za Renault Clio i Captur

Renault Captur & Clio

Posebna finansijska ponuda za Renault Clio i Captur

Renault je za kupce popularnih gradskih modela Clio i Captur u Bosni i Hercegovini pripremio posebnu finansijsku ponudu, kako bi ove izražajne i vrhunski opremljene automobile sa bogatom garancijom učinio još primamljivijim za kupovinu.

Uz jedinstveni slogan „Bez lažnih obećanja, računica je jasna“, Renaultov gradski model Clio četvrte generacije u izvedbi pokretanoj 1.2 litarskim 16v benzincem i opremljenom bogatim paketom opreme Expression, dostupan je uz mjesečnu ratu od samo 330 KM.

S druge strane, sve popularniji gradski crossover model Captur, u top izvedbi sa najbogatijim paketom opreme Dinamique i pokretan ultraštedljivim 1.5 litarskim dizelskim motorom sa 90 KS, može se posjedovati već za 450 KM mjesečno.

Navedena finansijska ponuda podrazumijeva rok otplate od 60 mjeseci uz inicijalno učešće od 5.000 KM za Clio, odnosno 8.000 KM za Captur. Sve navedeno još jednom potvrđuje Renaultov promotivni slogan „To je ponuda. To je Renault“.

Više informacija o novoj finansijskoj ponudi za Renault Clio i Captur potražite kod ovlaštenih Renault koncesionara ili na www.renault.ba

Kategorije: Vijesti