Hyundai Test day 2012

Održan Exper!ence Hyundai »Test day« 2012

Uprkos tropskoj vrućini  građani Banja Luke su se u velikom broju odazvali na Exper!ence Hyundai »Test Day«! Pored slučajnih prolaznika koji su zastajali da pogledaju vozila, bilo je mnogo više onih koji su sa namjerom došli da vide i da testiraju nešto ranije lansirane modele, ali i novitet Hyundai-a, novi i30.

Svi oni koji su testirali novi i30 bili su više nego pozitivno iznenađeni i oduševljeni ovim vozilom. Nakon obavljenih testnih vožnje prema pažljivo odabranim rutama vozači su  imali priliku da porazgvaraju sa prodajnim osobljem Hyundai Auto Plusa Banja Luka, ispune upitnik i daju svoj sud o testiranom modelu, ali i da se malo osvježe sa sokovima.

Posebnu pažnju i interesovanje je plijenio novi i30. Ono što je zadivilo sve vozače na prvi pogled i dodir, jeste dizajn, komfor i udobnost, a kasnije u vožnji su se svi oduševili i njegovim voznim karakteristikama. Što je uvjerilo sve one koji su ga testirali da je napravljen u Europi i za Europu, »Made in Europe and for Europe«, nije samo floskula već realnost. I30 jeste napravljen da zadovolji ukus i onih najzahtjevnijih vozača, onih koji znaju šta žele -u prvom planu sigurnost, komfor, profinjeni dizajn, ali i vozilo kreirano samo za njih i prema njima.

Ljubitelji nešto većih automobila svoj pogled nisu mogli da skrenu sa i40 i ix35! Građani Banja Luke zaslužuju svaku pohvalu za svoju tolerantnost na vrućine, i odaziv na ovaj događaj, a na kraju i testiranje njima interesantnih modela.

Nakon Exper!ence Hyundai »Test Day« Banja Luka, slijedeći grad u kojem će se održati ovaj event jeste Vitez, 07. juli 2012. Nakon Viteza Hyundai Test day se nastavlja….

Kategorije: Vijesti