Renault servisni program 5+

RENAULT SERVISNI PROGRAM 5+

Renault servisni program 5+

Renault je u Bosni i Hercegovini pokrenuo još jednu izuzetno zanimljivu servisnu akciju, namijenjenu vlasnicima kako novijih, tako i starijih Renault vozila. Ova posebna ponuda se odnosi i na vlasnike Dacia automobila, te podrazumijeva poseban program popusta na originalne rezervne dijelove u ovlaštenim Renault servisima.

Glavna prednost u okviru 5+ servisnog programa jeste da se popust na originalne rezervne dijelove ostvaruje u skladu sa starošću automobila, odnosno raste sa godinama starosti automobila, po principu što stariji automobil, to veći popust. To znači da najveće prednosti u 5+ servisnom programu ostvaruju vlasnici Renault i Dacia automobila koji su već izašli iz tvorničke garancije.

Novim servisnim programom, Renault garantuje zadržavanje potpune sigurnosti i pouzdanosti automobila, bez obzira na njegovu starost, te još jednom naglašava nepobitnu činjenicu da potpuno sigurnu vožnju garantuju samo originalni rezervni dijelovi, kao i da najbolje moguće održavanje automobila nudi samo stručno osoblje u ovlaštenim servisima.

Akcija traje do 30.11.2014. godine. Za više informacija obratite se ovlaštenim Renault i Dacia servisima.

Kategorije: Vijesti