SEVISNA AKCIJA

Nova Renault sevisna akcija – Veliki servis po fiksnoj cijeni od 599 KM

VELIKI SERVIS ZA SVE RENAULT I DACIA MODELE PO FIKSNOJ CIJENI OD 599 KM

Renault je za vlasnike svojih automobila u BiH pripremio novu servisnu akciju, posebno namijenjenu vlasnicima starijih vozila sa većim brojem pređenih kilometara, kao i vozila kod kojih je tvornička garancija istekla. Akcija se odnosi i na vlasnike Dacia automobila.

U okviru navedene akcije, posjetom ovlaštenog Renault i Dacia servisa moguće je izvršiti uslugu velikog servisa (garnitura zupčastog remena, garnitura kanalnog remena, vodena pumpa) za sve Renault i Dacia modele  po jedinstvenoj cijeni od 599,00 KM u koju su uračunati materijal, rad i PDV.

Ovom servisnom akcijom Renault i Dacia žele na praktičan način otkloniti sve predrasude kupaca vezane za veliki servis kao jedan od najkompleksnijih i najskupljih zahvata u životnom vijeku automobila koji nije nužno zlo, već realna potreba i koja ne mora obavezno biti preveliko finansijsko opterećenje.

Pored usluge velikog servisa, posjetioci ovlaštenih Renault i Dacia servisa u okviru navedene akcije, mogu izvršiti i zamjenu komponenti kočionog sistema uz 30% popusta, te dobijaju i besplatan pregled vozila u 33 kontrolne tačke.

Na ovaj način Renault i Dacia još jednom pokazuju brigu za vlasnike svojih vozila u BiH, te naglašavaju potrebu redovnog održavanja bez obzira na starost automobila, kako bi isti besprijekorno funkcionisao dugi niz godina.

Naime, redovnim kontrolnim pregledom se mogu preventivno otkloniti brojni problemi, velikim servisom produžava se radni vijek automobila, dok je zamjena kočionih elemenata od presudne važnosti za ukupnu sigurnost vožnje.

Akcija traje do 15.6.2013. godine. Za više informacija obratite se ovlaštenim Renault i Dacia servisima ili posjetite provjerenu adresu www.renault.ba.

Kategorije: Vijesti