ŠKODA Enyaq Sportline iV predstavljena u agresivnom izdanju!

ŠKODA Enyaq Sportline iVŠKODA Enyaq Sportline iV predstavljena u agresivnom izdanju!

ŠKODA Enyaq Sportline iV, elegantni električni crossover, postao je malo agresivniji uvođenjem nove Sportline varijante.

Novi model iz Škode ima prednju masku u sjajnoj crnoj boji, crne okvire prozora, crne krovne nosače i novi zadnji odbojnik. Tu su Sportline oznake na prednjim blatobranima te crne Škoda oznake.

Automobil je postavljen na standardne 20-inčne Vega ili opcione 21-inčn Betria aluminijske točkove.

ŠKODA Enyaq Sportline iV

Unutrašnjost je također u novom izdanju u kojoj se nalaze prednja sportska sjedišta sa integrisanim naslonima za glavu. Presvlake sjedišta su prošivena kontrastnim koncem kako bi se poboljšao viuzelni dojam.

Enyaq Sportline iV ima volan sa tri kraka presvučen kožom sa Sportline značkama, a tu su i aluminijske papučice te posebne podne prostirke.

ŠKODA Enyaq Sportline iV

Kupci mogu birati između tri pogonska sklopa. Ponuda započinje s Enyaq Sportline iV 60, koji ima elektro motor snage 180 KS i 310 Nm okretnog momenta te pokreće zadnju osovinu. Napaja ga baterija od 62 kWh što je dovoljno za više od 400 km dometa u WLTP ciklusu.

Enyaq Sportline iV 80, ima također pogon samo na zadnje točkove, ali njegova snaga je 204 KS i 310 Nm okretnog momenta. Baterija je većeg kapaciteta, 82 kWh što mu osigurava domet preko 520 km.

ŠKODA Enyaq Sportline iV

Konačno, Enyaq Sportline iV 80x može se pohvaliti električnim pogonom na sva četiri točka i sa dva električna motora koji pokreću prednju i zadnju osovinu. Ukupna snaga i okretni moment ove varijante, koja također koristi bateriju od 82 kWh, iznosi 265 KS i 425 Nm. Sa jednim punjenjem baterije može prijeći više od 500 km.

Sve verzije imaju elektronski ograničenu maksimalnu brzinu na 160 km/h.

ŠKODA Enyaq Sportline iV

Kategorije: Vijesti