Vrhunska Renault usluga u GUMA M lakirnici u Mostaru

Vrhunska Renault usluga u GUMA M lakirnici u Mostaru

U Mostaru je krajem prošle sedmice održan Dan procjenitelja. GUMA M sa svojim partnerima i u saradnji sa Renaultom prezentirala je profesionalne mogućnosti nove lakirnice te još jednom podvukla važnost korištenja originalnih karoserijskih dijelova i stručnost u radu.

Dan procjenitelja, koji je se održao krajem proteklog mjeseca u Mostaru, GUMA M je u saradnji s Renaultom iskoristila za prezentaciju lakirerskih radova po visokim standardima francuskog proizvođača. Uvodnu riječ je imao Petar Nevistić, direktor postprodaje Renault-Nissan Adriatic regije, koji je posebno podvukao važnost korištenja originalnih karoserijskih dijelova i stručnost u radu uz savršeno usklađivanje boja s visokokvalitetnim materijalima nakon čega tretirano vozilo djeluje kao da ima tvornički nanesen lak.

U skladu sa prepoznatljivom politikom, predstavnici GUMA M su iznova podcrtali sve beneficije prema svojim klijentima, ali i prema osiguravajućim kućama koje su prisustvovale prezentaciji. Osiguravajuće kuće kao što su: Adriatic, ASA, Central, Triglav, Uniqa, Winner, Croatia, Spin Team, Grawe i Sarajevo osiguranje mogle su se uvjeriti da u GUMA M imaju profesionalnog partnera, s obzirom da njihovi klijenti dobivaju savršen tretman i vrhunsku uslugu s perfektnim finalnim tehničkim rezultatom.

Pored prezentacije lakirerskih radova, održana je i stručna prezentacija o zaštiti Renault žiga i znaka – ”IPP – intellectual property”, s obzirom na tržište koje je preplavljeno neoriginalnim i nekvalitetnim dijelovima na koje krivotvoritelji često utiskuju lažni Renualt i logotipe drugih brandova prodavajući ga kao originalan. Shodno nelojalnoj konkurenciji, redovnim i stručnim provođenjema kontrola prilikom uvoza i pri prodaji, postotak krivotvorenih dijelova u ovoj godini se značajno smanjio. Renault je takvim djelovanjem zaštitio veći broj krajnjih kupaca od strane neovlaštenih trgovca, komercijalista i neovlaštenih servisa te time ujedno zaštitio i intelektualno vlasništvo branda.

Klijentima lakirnice je osigurana profesionalna procjena troškova prije zahvata i detaljno obrazloženje o obavljenim zahvatima prilikom vraćanja vozila iz servisa poštujući dogovoreno vrijeme i ugovorenu cijenu. Za svaki obavljeni posao GUMA M daje jednogodišnju garanciju na rad i originalne Renault dijelove te na raspolaganje stavlja usluge zamjenskog vozila i prevoza vozila specijaliziranom šlepom.

Kategorije: Vijesti