Mazda na frankfurtskom sajmu predstavila KOREU koncept

mazda_koeru_01

Mazda na frankfurtskom sajmu predstavila KOREU koncept

Mazda je dodala još odvažnosti svom nagrađivanom KODO dizajnu, otkrivši na Sajmu automobila u Frankfurtu jedinstveni concept Mazda KOERU.

Novi crossover SUV koncept iz Mazde, čija je ovo svjetska premijera, je osmišljen tako da doda potpuno novu vrijednost u brzorastući SUV segment. Koeru na japanskom znači „premašiti“ što savršeno odgovara Mazdinoj strategiji u kojoj se konstantno traže načini za nadmašiti sami sebe i podići ljestvicu za performanse, učinkovitost i sveukupnu vrijednost.

mazda_koeru_05_screen-v2

Jedinstveni pogled farova – specifične oči, kako ih zove Mazda, spuštena kabina sa brojnim futurističnim detaljima, te širina koja je naglašena 21-inčnim točkova, istinski donosi premium profinjenost izvana i iznutra. Obogaćeni KODO oblik prikazuje aerodinamičnost, te istovremeno osigurava stabilnost pri velikim brzinama, SKYACTIV tehnologija donosi efikasne motore i ovjes, orjentisane isključivo na zadovoljstvo vozača, dok izuzetno čvrste karoserija i šasija poboljšavaju upravljivost i sigurnost.

mazda_koeru_01_screen-v2

Mazdina izložba u Frankfurtu, uključuje i novu generaciju Mazde MX-5 sa nekoliko namjenski razvijenih dodataka, koji se u potpunosti uklapaju u ulogu Mazdinog roadstera – lagan, brz i pouzdan auto za zabavu. Posebno se ističu: nosač prtljaga napravljen od ultra-laganih karbonskih vlakana, uz koji će ići ekskluzivni Moncabas koferi, te također jedinstvene ALU felge od 17 inča sa asimetričnim diamond-cut izgledom.

mazda_koeru_08_screen-v2

Japanski proizvođač, naravno prikazuje i kompletnu gamu modela nove generacije, uključujući potpuno novu Mazdu CX-3, koja je, nakon europske premijere u junu, već uzburkala tržište B-SUV segmenta.

mazda_koeru_06_screen-v2

Kategorije: Auto sajam, Koncepti, Vijesti