Škoda Kodiaq premijerno stiže na sajam automobila u Parizu 2016.

Skoda-Kodiaq-2017-1024-0d

Škoda Kodiaq premijerno stiže na sajam automobila u Parizu 2016.

Škoda se na Pariškom sajmu automobila 2016 predstavlja svojim novim, ‘poput medvjeda jakim’ novitetom. Tamo će češki proizvođač automobila od 1. do 16. oktobra prvi put široj javnosti predstaviti vozilo Škoda Kodiaq. S dužinom od 4,70 m, do sedam sjedišta i najvećim prtljažnikom u svojoj klasi Škoda KODIAQ prvi je veliki SUV češkog proizvođača automobila.

Najnoviji Škoda model će se u prodaji pojaviti od februara 2017. i to sa svim snažnim karakteristikama marke: s dizajnom punim karaktera i izvanrednom ponudom prostora, s praktičnim inteligentnim rješenjima i inovativnim tehnologijama, koje se inače mogu pronaći samo u višim klasama vozila.

Sa Škoda Kodiaqom češki proizvođač vozila svoju ponudu širi na sedam gama modela i više od 40 izvedbi. Istovremeno je novi SUV-model znak za početak široke SUV-ofenzive. Sljedećih godina će ovaj proizvođač vozila u okviru svoje poslovne strategije 2025 novim modelima dalje jačati svoju poziciju u važnom i dinamično rastućem SVU-segmentu.

Škoda će još povećati atraktivnost svoje palete modela i za marku pridobiti nove grupe. A tu je Škoda Kodiaq sljedeći predvodnik. S ovim automobilom marka dalje širi svoje planove da u najvišim segmentima ponudi najbolje pakete.

Prvi dan za medije potpuno će biti u znaku Škoda Kodiaqa. Sveukupno će biti izloženo jedanaest različitih izvedbi modela. Kompletna gama modela će se moći doživjeti od drugog dana za medije na izložbenom prostoru Škode.

Osim toga, posjetitelji auto sajma moći će vidjeti zanimljivosti o tematskim svjetovima Škode: biciklizmu, hokeju na ledu i mogućnostima povezivanja. Škoda Design Lab “PRECIOSA” će usto prikazati višestrane karakteristike novog Škoda dizajna.

Konferencija za medije Škoda održat će se 29. oktobra u 7.45 sati u paviljonu 4 na Škoda izložbenom prostoru 215 i prenosit će se uživo na www.skoda-storyboard.com.

Kategorije: Auto sajam