VW Multivan Alltrack koncept u Ženevi 2014.

Multivan Alltrack1

Volkswagen Multivan Alltrack koncept u Ženevi 2014.

Volkswagen je na sajmu u Ženevi predstavio konceptni Multivan Alltrack. Naziv govori sam za sebe, vozilo za svaku cestu i priliku. Od svojih prethodnika naslijedio je ‘legendarnu’ fleksibilnost i otišao korak dalje.

Multivan Alltrack2

Zadržana je prepoznaljiva ‘kutijasta’ forma, ali sa nešto većim rastojanjem od tla, 19-inčnim točkovima, te brojnim karoserijskim dodacima koji ga čine agresivnijim i Moonstone Mother of Pearl Effect bojom za vrhunsku atraktivnost. Svakako treba pomenuti i 2.0-litreni TDI motor sa 180 KS, te 4Motion pogon na sve točkove sa Haldex ‘spojkom’.

Multivan Alltrack5

Unutrašnjost ne zaostaje ni sa mogućnostima ni izgledom. Sjedišta su opšivena sivo-plavom Poltrona Frau kožom, što predstavlja kontrast tamnom drvenom ‘brodskom’ podu ‘ vinterio technology’. Vozaču i putnicima je na raspolaganju moderan infotainment sistem sa 8-inčnim ekranom i Dynaudio Surround Sound sistem sa centralnim zvučnikom.

Multivan Alltrack4

Također, u unutrašnjost je smještena kompletna mala kuhinja, sa frižiderom, plinksim kuhalom i sudoperom, kompletan taj modul se po potrebi može izvaditi, te po potrebi ponovo instalirati.

Multivan Alltrack3

Kategorije: Auto sajam