Novi Audi TTS dostupan za narudžbe

Novi Audi TTS dostupan za narudžbe

Novi Audi TTS je vrhunski sportski automobil iz kompaktne klase. Već od početka 2019. godine ovaj model dostupan je za narudžbe.

Od sada kao standardni dio opreme dolazi novi S-tronic automatski mjenjač sa sedam brzina. Dodatno je poboljšano vrijeme ubrzavanja i kod Coupéa i Roadstera.

Novi TTS koristi sportske detalje dizajna kako bi istaknuo svoj status top modela TT porodice iz Audija. Novi Audi TTS nosi ukrasne elemente koji su u mat aluminijskoj boji, kao i sjajnoj srebrenoj boji. Nova horizontalna oštrica u odbojniku također je zapanjujuća.

Prednji spliter u punoj dužini, vertikalni ulazi za zrak i obloge također imaju aluminijski izgled. Snažno oblikovani pragovi također naglašavaju sportski karakter gledan sa strane. Ispod zadnjih svjetala je prošireni difuzor sa četiri ispušne cijevi koje posebno naglašavaju zadnji kraj automobila.

Novi Audi TTS pokreće snažna kombinacija mjenjača, motora i pogona. Ovu kombinaciju čine S tronic automatski mjenjač sa 7 brzina, 2.0 litreni TFSI motor i quattro pogon na sve točkove.

Kategorije: Automobili, Noviteti, Vijesti