Mercedes-Benz E-Klasa, kupe i kabrolet

Mercedes-Benz E 500 Coupé mit AMG Sportpaket, (C 207), 2012, E

Mercedes-Benz E-Klasa, kupe i kabrolet

Nakon što je Mercedes-Benz predstavio novu E klasu u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, došao je red i na kupe i kabriolet izvedbu. Mercedes-Benz je u potpunosti revidirao kupe i kabriolet modele E klase. Novi dodaci uključuju moćne i efikasne BlueDirect četvorocilidrične motore koje karakteriše nova tehnologija ubrizgavanja goriva i novi sistemi za pomoć vozačima.

Kad je riječ o novim sigurnosnim sistemima, oni su sada objedinjeni u sistemu inteligentne vožnje i pomažu vozaču da se spriječe nezgode. Ovi sistemi pomažu kada je riječ o kretanju vozila jedno prema drugom ili ka pešaku, takođe tu je Active Lane Keeping Assist. Tu su i nova specijalna svjetla koja nisu refleksivna.

Novi kupe i kabriolet modeli prate novi dizajn koji je Mercedes-Benz predstavio sa novom E klasom, a ekskluzivna i luksuzna oprema sastavni je dio ovih modela. Zahvaljujući ovim karakteristikama klasični kupe i kabriolet sa četiri sjedišta Mercedes-Benz E klase najpoželjenija su vozila u gornjem dijelu srednje klase.

Kategorije: Automobili