VW Tiguan R-Line

VW Tiguan R-Line

Volkswagen odlučio je dodatno obogatiti SUV liniju. Nakon što su predstavili novi Tiquan, istog su opremili sa paketom opreme R Line, te ga tako učinili još atraktivnijim.

Volkswagen Tiguan ima najveći uspijeh u njemačkoj među SUV vozilima, ali ništa manje nije popularan i na ostalom evropskom tržištu. R Line paket opreme garantuje da će tako i ostati i u 2012. godini kada počinje isporuga Tiguana sa tim paketom opreme. R-Line paket opreme dolazi u dvije varijante, za vanjski i unutaršnji izgled automobila. Oba paketa dolaze isključivo sa ”Sport & Style” modelima te donose cijeli niz vizelnih oboljšanja. Promjene na vanjskom dijelu vozila uključuju agresivniji prednji i stražnji branik te krovni spojler i crni difuzor. R-Line oznaka na rešetci hladnjaka, novi aluminijski pragovi i 19-colne aluminiske felge s gumama dimenzija 255/40/19 također ulaze u novi R-Line paket opreme. Navedeni paket bit će dostupan uz doplatu od 2.460 eura, a dolazi u kombinaciji sa sljedećim bojama automobila: Candy White, Reflex Silver Metallic, Deep Black Pearl Effect, Night Blue Metallic, te Pepper Gray Metallic. Za one kupce koji se odluče na R-Line paket za unutrašnjost automobila, dobiti će sportska sjedišta za vozača i suvozača, ponudu novih materijala za presvlake, sportski upravljač, aluminijske papučice i R-Line oznake. U ponudi su i kožne presvlake koje podižu cijenu paketa sa 840 eura na 2.120 eura.

Ponuda motora nije se mjenjala, pa su tako u ponudi ostali 4 benzonca i 3 dizelaša. Benzinsku paletu čine 1.4 TSI (122 KS), 1.4 TSI BlueMotion (160 KS), 2.0 TSI (180 KS) i 2.0 TSI (210 KS). dok dizelsku čine 2.0 TDi blue Motion (110 KS), 2.0 TDi blue Motion (140 KS) i 2.0 TDi (170 KS).

Kategorije: Automobili