Novi PEUGEOT PARTNER: International Van Of The Year 2019.

Novi PEUGEOT PARTNER: International Van Of The Year 2019.

Novi PEUGEOT PARTNER izabran je za International Van Of The Year 2019 u srijedu, 19. rujna u Hanoveru. Ova nagrada prepoznaje predanost PEUGEOT timova projektu koji je u središtu strategije razvoja Marke.

Ovaj prestižan trofej je uručen čak prije lansiranja novog Peugeot Partner, koji će se na hrvatsko tržište lansirati početkom slijedeće godine. Novi Peugeot Partner je peto vozilo PEUGEOT Van Of The Year od kada je trofej osnovan 1992. godine.

Novi Peugeot ima dinamičnu i akustičnu kvalitetu bez presedana, brojne sadržaje za tehnologiju i sigurnost, dvije duljine karoserije (4,40m i 4,75m) ili široki raspon motora i opremu dizajniranu kako bi korisnicima olakšala svakodnevni život.

Dvije važne i neviđene inovacije privukle su pažnju: Indikator nosivosti za siguran utovar i Digitalni Unutarnji Retrovizor koji omogućava vidljivost pomoću kamere za mrtvi kut. Peugeot Partner se ističe ekskluzivnom primjenom PEUGEOT i-Cockpit® koji je svjetska premijera u ovom segmentu, nudeći novo iskustvo u vožnji za još veću produktivnost.

Svaki stručnjak će pronaći vlastitu konfiguraciju koja će mu omogućiti učinkovito obavljanje posla, uključujući Grip izvedbu koja će zadovoljiti potrebu za robusnim uslugama u svim okolnostima ili izvedbom Asphalt za one koji provode dosta vremena u svom vozilu.

Novi Peugeot Partner osnažuje našu ambiciju za svladavanje nemogućeg.

Kategorije: Komercijalna vozila