Bentley unikatne putne torbe vrhunskog kvaliteta

Weekender leather bag

Weekender leather bag

Bentley unikatne putne torbe vrhunskog kvaliteta

Kao što smo već navikli iz Bentley kompanije ponovo nam dolazi kolekcija kvalitetnih i jedinstvenih stvari. Ovaj put riječ je o putnim torbama vrhunskog kožnog kvaliteta. Bez obzira da li su vam potrebne sportske, klasične ili poslovne putne torbe Bentley u svojoj kolekciji nudi širok i raznovrstan asortiman torbi namjenjenih za putovanja.

Tako npr. ove elegantne vikend kožne torbe imaju dug rajsferšlus koji se proteže od vrha do dna i tako daje mogućnost širokog otvora za pakovanje. Takođe imaju pokretni dio za zakopčavanje koji možete prebaciti preko rajsferšlusa. Naramenicu možete odvojiti, a dimenzije torbe su približno 52 x 28  x 28 cm.

Classic Weekender '9' Race Bag

Classic Weekender ‘9’ Race Bag

Inspirisana Bentley trkaćim nasljeđem, Classic Weekender ‘9’ Race Bag je kožna velika torba u stilu britanskog trkaćeg broja 9, Le Mans pobjedničkog automobila iz 1930. godine. Potpuno je obložena pamukom sa unutrašnje strane. Približne veličine ove putne torbe su 68 x 33 x 35 cm.

Leather briefcase tan

Leather briefcase tan

Za ljubitelje poslovnog stila, Bentley je pripremio i kožnu poslovnu torbu u dvije boje, a to su  smeđa i crna.  Ova ručno izrađena aktovka razlikuje se od bilo koje druge. Naime, dizajnirana je unutar Bentley-a, svaka je unikat i izrađena od najkvalitetnije kože.

Cijene ovih elegantnih torbi kreću se od 425 do 550 £.

Kategorije: Lifestyle