ŠKODA Scooter pomjera granice u micro mobilnosti i praktičnosti

ŠKODA Scooter pomjera granice u micro mobilnosti i praktičnosti

Mikromobilnost postaje sve važnija, posebno u urbanim područjima. Sa ŠKODA Scooter-om, češki proizvođač automobila nudi pametno i ekološki prihvatljivo prijevozno sredstvo posebno dizajnirano za gradove.

Moderno, dinamično i lako za korištenje, ovo vozilo podiže svijest o marki ŠKODA među mladom, aktivnom ciljnom grupom s rastućim brigom za okoliš.

Zahvaljujući patentiranom mehanizmu za sklapanje, praktični skuter može se lako prevoziti bez žrtvovanja prtljažnog prostora, primjerice u modelima ŠKODA KAMIQ i SCALA.

Radi praktičnosti, novi ŠKODA skuter možete saviti u nekoliko jednostavnih koraka. Mjere 49×42×11 centimetara dovoljne su da se Scooter smjesti u prostor za rezervni točak u kompaktnim modelima ŠKODA SCALA i ŠKODA KAMIQ. Time se osigurava da cjelokupna količina prtljažnika ostane dostupna za prijevoz prtljage.

Izrađen je od čelika i aluminija pa skuter teži manje od pet kilograma i može nositi osobu i do 100 kilograma. Sa svojim mudrim rješenjima ŠKODA Scooter opravdava slogan kompanije “Simply Clever”.

Kategorije: Lifestyle, Noviteti