Muzika sa interneta u Audi modelima

Musik aus dem Internet ?  das Online Media Streaming von Audi connect

Online Media Streaming sa Audi connect

Audi omogućuje svojim kupcima personificirani svijet muzike u automobilu. Nove serije modela u Audiju A6 i Audiju A7 Sportback, kao i novi Audi TT imaju po želji novi connect servis u automobilu, sa kojim kupci mogu prenositi muziku pomoću Online ponuđača „Napster“ i „Aupeo!“.

Sa Online Media Streaming Audi proširuje svoju ponudu na web-u baziranih usluga sa daljim servisima. Ova usluga je već na raspolaganju u modelima Audi A6 i Audi A7 Sportback , kao i u novom Audiju TT Coupé i Audiju TT Roadster. Pretpostavka je, da kupac raspolaže infotainment sistemom MMI Navigation plus i opcijom opreme Audi connect .

Nakon instalacije besplatne Audi aplikacije „MMI connect“ na smartphoneu Online Media Streaming vozaču nudi pristup ponudama muzičkog portala „Napster“ i radio-usluge „Aupeo!“. Tako Audi kupci mogu prenositi na MMI ukupno skoro 20 miliona muzičkih naslova i više hiljada audio knjiga (knjiga za slušanje) u MP3 formatu. Smartphone se za ovo mora spojiti sa MMI-om putem WLAN-a. Korištenje je potpuno integrisano.

Kategorije: Nova tehnologija