Novi Audi A3 – Ostavlja budućnost iza sebe

Novi Audi A3 – Ostavlja budućnost iza sebe

Audi je sa modelom Audi A3, prvi uveo premijum u kompaktnu klasu davne 1996. godine. Jedinstvena kompaktna spoljašnjost i enterijer obezbjedili su mu vodeću poziciju od njegovog prvog lansiranja.

Sportski izgled i karakteristike visokog kvaliteta posebno su postavljale standarde među konkurencijom. Naročito je prodaja modela Audi A3 Sedan nadmašila očekivanja i doprinijela u velikoj mjeri ovom uspjehu. Sada je nova generacija A3 simbol za iznenađujuće performanse, izraz sopstvene ličnosti i impulsivnost. Novi A3 predstavlja tehnološki napredak i vrhunsku zabavu svakom vozaču.

Napredan i sportski dizajn ogledaju se u horizontalnim linijama koje ističu širinu vozila, farovima oštrih linija, znatno niže postavljenom centralnom maskom hladnjaka koja je sada ujedno oštrijeg i šireg oblika. Iznenadiće kupce inteligentnom tehnologijom na neočekivani način jer on je pametan, nekonvencionalan i samouvjeren. Audi A3 je autentičan, dinamičan i prilagodljiv.

Sva lica napretka novog Audi A3:
  • Audi Matrix LED glavna svjetla, dostupna kao dodatna opema, obezbjeđuju homogeno osvjetljavanje puta. Pojedine diode se zavisno od situacije uključuju ili isključuju i tako u svakom trenutku garantuju precizno osvjetljenje. LED diode se osim toga mogu prigušivati u 64 nivoa. Saobraćajni znaci se ciljano osvjetljavaju smanjenim intenzitetom svjetla da ne zaslijepe vozače koji idu u susret.

Audi S3

  • Velik broj sistema podrške za vozača podiže kriterijum u kompaktnoj klasi. Podrška za nadzor bočnog saobraćaja odpozadi, koja upozorava na mogući rizik od sudara prilikom izlaska sa parking mesta. Podrška kod saobraćajnog zastoja, koja radi u kombinaciji sa sistemom Audi adaptivnim tempomatom sa funkcijom Stop&Go, takođe predstavlja novitet u ponudi modela A3.
  • Audi digitalizovana instrument  tabla (virtual cockpit) uvijek u vidnom polju vozača pokazuje sve relevantne informacije. Na 12,3 inčnom ekranu moguće je odabrati različite moduse prikaza.

Audi S3 Sedan

  • Audi smartphone interface omogućava povezivanje pametnih telefona sa vozilom (IoS i Android).
  • Svi motori oduševljavaju agilnošću i visokom efikasnošću. U ponudi su novi benzinski motori sa turbopunjačem, 1,0 TFSI  od 116 KS i 1,4 TFSI od 150 KS. U ponudi ostaju efikasni dizel motori 1,6 TDI od 110 KS kao i 2,0 TDI od 150KS i 184KS.

Audi S3 Sedan

Kategorije: Noviteti