Novi Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso – Novi poziv na putovanje

Novi Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso – Novi poziv na putovanje

Druga generacija Citroën C4 Picasso, lansirana 2013., istinski je uspjeh uz više od 300 000 kupaca koje je osvojio izniman dizajn i udobnost. 

Veću dinamičnost i izražajnost potvrđuje svojim novim prednjim krajem i ponudom dvobojnog krova, a veću mogućnost personalizacije izborom od četiri vrlo različita uređenja unutrašnjosti.

Kako bi putovanje u Novom C4 Picasso uvijek bilo jedinstveno iskustvo, opremljen je novim intuitivnim tehnologijama koje su korisne u svakodnevici, poput sistema otvaranja vrata prtljažnika slobodnih ruku i nove ponude internetskih usluga uz sustav Citroën Connect Nav. Novi Citroën C4 Picasso nudi spoj svih elemenata za blagostanje tijela i duha, kao što je program Citroën Advanced Comfort®.

Osmišljen na temelju najboljeg znanja i umijeća te kreativnosti marke Citroën, Novi C4 Picasso moderan je i inovativan monovolumen. Njegova različitost očituje se u snažnom i izražajnom dizajnu, s dinamičnim linijama i jedinstvenim svjetlosnim potpisom sprijeda i straga. Stil naglašavaju jedinstvene dimenzije koje kompaktnost povezuju s prostranošću i uzornim obujmom prtljažnika.

Kabina je uređena u duhu lofta i nudi ozračje pročišćenog dizajna s mnogo svjetla i materijalima koji pridonose dojmu kvalitete i udobnosti. Taj osjećaj naglašava dinamična ravnoteža modela C4 Picasso koja spaja besprijekorno prianjanje s udobnošću svojstvenom za Citroën za sve putnike zahvaljujući usavršenoj platformi EMP2.

Thomas Brémond @ Dream On Productions

Otkada je lansiran, opremljen je tehnologijama koje povećavaju udobnost poput 100 % dodirnog upravljačkog sučelja povezanog s panoramskim zaslonom visoke rezolucije od 12 inča’ ili drugih inovacija za opuštenu i jednostavnu vožnju, kao što je sustav Vision 360, Park Assist ili pak prilagodljivi regulator brzine. Novi Citroën C4 Picasso naglašava svoje vrline i nudi najbolji spoj značajki monovolumena.

„Novi Citroën C4 Picasso predstavlja naše najbolje znanje i umijeće. Uz jedinstveni, moderni i dinamični dizajn, nudi neusporediv nivo udobnosti. Njegova konstrukcija i platforma EMP2 donose spoj prostranosti, modularnosti i voznih svojstava radi udobnosti svih putnika. Sada smo u njega ugradili niz novih korisnih tehnologija koje dodatno pojednostavnjuju svakodnevicu i povećavaju sigurnost. Novi C4 Picasso ima sve što je potrebno da bi zauzeo vodeće mjesto na evropskom tržištu,“ sažela je Linda Jackson, glavna direktorica marke Citroën.

Thomas Brémond @ Dream On Productions

Kategorije: Noviteti