Novi Peugeot PARTNER – Savladavanje nemogućeg

Novi Peugeot PARTNER – Savladavanje nemogućeg

Povezivanje korisnog s ugodnim, izlazak na cestu svaki dan sa istim entuzijazmom, optimizacija vremena, zajamčena sigurnost te robusnost u svakoj situaciji, ponuda je koju je marka PEUGEOT namijenila poslovnim korisnicima stavljanjem novog modela Peugeot PARTNER na tržište lakih privrednih vozila.

Serijski opremljen sustavom PEUGEOT i-Cockpit®, neviđen u klasi, novi Peugeot PARTNER pruža novo iskustvo vožnje u okruženju koje pridonosi većoj produktivnosti.

PEUGEOT stoga započinje pravu revoluciju u segmentu furgona učinkovitim, dinamičnijim i prostranijim pristupom, savršenim spojem polivalentnosti uporabe i užitka vožnje, koji čini samu srž Marke.

Energičnog dizajna, praktičan i elegantan, novi Peugeot PARTNER opremljen je potpuno novom ponudom sustava za pomoć u vožnji, iste razine kao novije limuzine. Predstavljene su dvije velike i jedinstvene inovacije: indikator preopterećenja i Surround Rear Vision, koji omogućuje pregled mrtvih kuteva putem kamere.

Zahvaljujući dimenzijama koje se savršeno uklapaju u segment, većoj udobnosti te dosad najpraktičnijem i najmodularnijem tovarnom prostoru, ovo je vozilo pravi mobilni ured, koji djeluje poticajno i oslobađa od stresa.

Svaki će poslovni korisnik pronaći konfiguraciju koja će mu omogućiti učinkovit rad, osobito u izvedbi Grip, kako bi potreba za robusnošću u svakoj situaciji bila ispunjena, ili pak u izvedbi Asphalt, za one koji ne broje sate provedene u vozilu.

Novi Peugeot PARTNER osnažuje poduzetničku ambiciju i sposobnost djelovanja korisnika te omogućuje savladavanje onog što se čini nemogućim.

Na bosansko tržište Novi Peugeot Partner stiže u prvom kvartalu 2019. godine.