MTM Audi A1 Nardo Edition

MTM Audi A1 Nardo Edition

Nakon što je Audi službeno potvrdio dolazak Audi A1 Quattro sa brtualnih 265 KS, njemačka tunerska kuća MTM koja je specijalizirana za tuning Volkswagen grupacije požurila je sa predstavljanjem svoje sportske verzije Audia A1.

Njihv sportista nosi naziv A1 Nardo Edition i ima 493 KS! Onih 265 KS koje je Audi službeno potvrdio prije par dana izgledaju smiješno prema ovome što je napravio MTM!

Ovog malog ubicu pokreće benzinski 2.5-litarski turbo petocilindraš koji razvija 493 KS i nevjerovatnih 600 Nm okretnog momenta. Ovakve brojke izgledaju kao iz neke bajke za malu djecu, ali to je stvarnost i ovaj A1 Nardo Edition sve je osim za malu djecu, pa možda nije ni za one ispod 21 godinu!

MTM navodi kako će A1 Nardo Edition do prvih 100 km/h stići za svega 4.5 sekundi, dok je maksimalna brzina nevjerojatnih 324 km/h. Brojke o kojima govorimo stvarno djeluju nerealno, ali kako bi se sve sumnje razbile MTM je to zabilježio kamerom, pa isti video možete sami pogledati! I da, ko poželi ovaj automobil, ruku će morati duboko zavući u džep i izvaditi “skromnih” 50.000 Eura! Pripremite se, A1 Nardo Edition polijeće!

Kategorije: Tuning