Porsche Cayenne Kahn Design

Porsche Cayenne Kahn Design

Porsche Cayenne dobio je još jednu tuniranu izvedbu. Radi se o najnovijem projektu na kojem su radili Afzal Kahn te njegovi timovi dizajnera i tunera. Zahvaljujući njihovoj preradi Porsche Cayenne postao je uglađenije vozilo i sjajan primjer kako ovaj SUV može postati još dopadljiviji Porsche ljubiteljima.

Britanski dizajner insistira da Kahn Porsche Cayenne odiše ekscentričnošću i stilom. Vozilo je dobilo aerodinamički paket, proširene tragova točkova, ventilirane široke prednje i zadnje blatobrane između ostalih sa integrisanim prednjim i zadnjim otvorima za zrak. Tu su i donji spojler prtljažnika, LED svjetla za dnevnu vožnju koja su smještena u prednjim blatobranima, pedale od aluminija, čeljusti kočnica u boji tečnog zlata, zatamnjena stakla, ambijentalno osvetljenje.

I tu nije kraj svim izmjenama, pa je tako Cayanne dobio 22“ inčne Kahn RS točkove koji mogu da budu u boji po izboru kupca. Kahn Design po običaju nudi kupcima da sami konfigurišu enterijer vozila sa ciljem maksimalne dopadljivosti vozila.

Kategorije: Tuning